Skip to main content
AEG | Help and Support

На дисплеї посудомийної машини відображається «Blo»

Повідомлення «Blo» свідчить про те, що увімкнено захист від доступу дітей («Блокування»). Для його вимкнення одночасно натисніть кнопки «Короткий цикл» та «Попереднє миття».

Для отримання детальної інформації про дану функцію зверніться до інструкції з експлуатації.