Vasketid endres på displayet

Vaskemaskinen beregner tiden basert på mengde og type klesvask, og viser en anslått tid. Vasketiden som vises på displayet kan deretter reduseres eller økes, for å oppnå det beste vaske resultatet med minst mulig energiforbruk.

• «Spar tid»-funksjonen brukes til å redusere vasketid. Se i brukerveiledningen for detaljert informasjon.
  • En ubalansert ileggsmengde vil forlenge syklusens varighet. Dette er vanlig for vaskemaskiner
  • Endring av vasketypen kan påvirke vasketiden.
  • Å øke syklusens varighet gradvis reduserer energiforbruket. Den forbedrede oppvarmingsfasen sparer energi, mens den utvidede varigheten sikrer de samme vaskevennlige resultatene (særlig for normalt skitten klesvask).
  • Hvis vaskemaskinen har en vektføler, er det viktig at du slår maskinen på først og deretter velger en syklus før du legger klesvask inn i maskinen. I så fall vil vektsensoren ikke fungere ordentlig.