Slik starter du roboten

Plasser den på ladestasjonen. Batteriikonet blinker rødt for å indikere at batteriet er svakt og lades opp. Merk: Roboten er ikke fulladet når den pakkes ut for første gang. For den beste ytelsen foreslår vi at du laster ned appen «PUREi9» i App Store eller Google Play, og følger instruksjonene for å opprette kontoen og koble til roboten. Du må også sikre at du oppgraderer roboten til den nyeste versjonen (via appen).