Hvordan vet jeg at jeg må bytte batteriene?

Skjermen slås ikke lenger på, eller det røde batterisymbolet vises på roboten. Hvis batteriet er fulladet og feilkoden E:2x vises, kan dette være et tegn på at batteriene ikke er ladet eller dårlige batterier. Ta kontakt med Electrolux forbrukerkontaktsenter for å sjekke eller kjøpe ny batteripakke (begge batteriene må byttes når de er paret). Kontaktinformasjonen finner du på nettstedet, kapitteltjenesten eller i mobilappen din.