Wasdroger toont foutbericht ERR

Probleem
  • Wasdroger toont foutbericht ""Err"". Het bericht verschijnt wanneer er een poging is om een ​​cyclus of instellingen te veranderen nadat de cyclus is gestart of de gekozen optie kan niet worden gebruikt met de geselecteerde cyclus.
Geldt voor
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing

1. Schakel de droger uit en weer in en selecteer vervolgens de gewenste cyclus en opties.

U vindt meer informatie in de gebruikershandleiding. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.