Droger stopt niet aan het einde van het programma

Probleem:
  • Droger stopt niet aan het einde van het programma.
Heeft betrekking op:
  • Droger
Oplossing:
  1. Controleer of het apparaat zich niet in de anti-kreuk fase bevindt.
  2. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak:
  • Wanneer de droger in de anti-kreuk fase zit, zal de droger af en toe nog een trommelbeweging.

Dit kan door de 'anti-kreukfase' komen. De machine blijft in deze fase ongeveer 1 uur doorlopen en kan handmatig worden stopgezet. Draai dan de keuzeknop in de uit-stand.