Droger geeft foutmelding CD op het display weer

Probleem:
  • Droger geeft foutmelding CD op het display weer, dit duidt op een probleem met de deur
Heeft betrekking op:
  • Droger
Oplossing:
  1. Sluit de deur van de droger voordat het programma gestart wordt.
  2. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan. te vragen.

Oorzaak:
  • Als de deur niet gesloten is , wanneer het programma gestart wordt, kan de foutmelding CD op het display worden weergegeven.