Droger geeft foutmelding E80 weer

Er is een probleem met de cycluskeuzeknop of de software.

• Probeer het apparaat opnieuw in te stellen. Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek de stekker dan weer in het stopcontact.
  • U kunt hetzelfde resultaat bereiken door de veiligheidsschakelaar te gebruiken. Als u de stekker van het apparaat in het stopcontact hebt gedaan, schakelt u het apparaat in en selecteert u een programma. Als er tijdens het programma een foutmelding op het display verschijnt, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.