Het filter van de wasdroger reinigen

• Het filter van het apparaat bevindt zich in de deur of de deuropening. Verwijder het filter uit de houder. U kunt pluizen gemakkelijk weghalen door over het filter te wrijven.
  • Na reiniging van het filter stopt u het weer terug in de houder. Het apparaat is nu klaar voor gebruik.
  • Als u een condensator of warmtepompdroger hebt, moet u ook de onderkant van de machine reinigen. Zie de gebruikershandleiding.
  • Als het filter erg vervuild is of kalkaanslag bevat, moet het onder stromend water worden gewassen of worden ontkalkt. Na reiniging moet u er doorheen kunnen kijken wanneer u het filter tegen het licht houdt.

Als u het filter niet kunt schoonmaken, kunt u het vervangen. U kunt in de webshop nieuwe filters kopen.