Deur van wasdroogcombinatie gaat open tijdens het wassen

Probleem:
  • Deur van wasdroogcombinatie gaat open tijdens het wassen.
Heeft betrekking op:
  • Wasmachine
  • Wasdroogcombinatie
Oplossing:

De deur kan doorgaans helemaal aan het begin van een wasprogramma worden geopend door op de start/pauze-knop te drukken.

1    Als de deur kan worden geopend als de wasdroogcombinatie is gevuld met water, kies dan een pomp programma en haal het wasgoed uit de machine.
2   Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan. te vragen.

We adviseren om het apparaat niet meer te gebruiken, totdat het probleem is opgelost door een technicus. Haal de stekker uit het stopcontact en draai de kraan dicht.