Display is onscherp

• Als u vanaf de zijkant of van boven naar het display kijkt, lijkt het onduidelijk.
  • Als u de helderheid en het contrast van het display aanpast, wordt het gemakkelijker te lezen.
  • Als het apparaat helderheids- en contrastknoppen heeft, raadpleegt u de gebruikershandleiding voor uitgebreide ondersteuning.

Als de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.