Deur van was-droogcombinatie gaat middenin een programma open

• De deur kan normaal aan het begin van een wasprogramma worden geopend door op de start/pauze-knop te drukken.
  • Als de deur kan worden geopend wanneer de wasmachine is gevuld met water, dan schakelt u de stroomtoevoer naar het apparaat onmiddellijk uit. Neem contact op met onze erkende servicedienst en gebruik het apparaat pas weer als het probleem is opgelost.