De wasverzachter loopt rechtstreeks in de trommel van de was-droogcombinatie.

Oorzaak

• Te veel wasverzachter in het compartiment doen
  • De wasmiddellade te hard dicht duwen
  • Vuil/resten in het doseerbakje

Oplossing

• Volg de instructies in de gebruikershandleiding om te voorkomen dat u teveel wasverzachter in het compartiment doet
  • Sluit de wasmiddellade aan het begin van elk wasprogramma voorzichtig
  • Reinig het doseerbakje volgens de instructies in de gebruikershandleiding

Wasverzachter wordt uit het doseerbakje overgeheveld naar de trommel. Dit buisje is mogelijk verstopt. Als u deze wilt ontstoppen, spoelt u het buisje door en reinigt u hem met handwarm water en een borstel.

Als de wasmiddellade aan het begin van een programma wordt geopend, stroomt de wasverzachter rechtstreeks in de trommel terwijl de trommel met water wordt gevuld. U kunt dit pas controleren nadat het water voor de tweede keer is bijgevuld Tot dat punt zou de wasverzachter nog in het doseerbakje moeten zitten.

Het maximale niveau van de wasverzachter wordt op het deksel aangeduid.