Wasmachine geeft foutmelding E90, E91, E92, E93 of E94 weer

Foutmelding E90, E91, E92, E93 en E94 (of enige andere melding die begint met E9) verwijst naar configuratie-/communicatieproblemen met de elektronica-onderdelen.

• Probeer het apparaat opnieuw in te stellen. Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek de stekker dan weer in het stopcontact.
  • Als er nog steeds een foutmelding op het display verschijnt, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.