Wasmachine wordt niet warm en er wordt geen foutcode weergegeven.

De elektronica in het apparaat moet kunnen registreren of het verwarmingselement defect is en geeft doorgaans een foutcode weer.

Als dit niet gebeurt, volgt u de onderstaande instructies om het probleem op te lossen:

• Zorg dat het apparaat niet te zwaar is belast.
  • Bepaal of het apparaat warm wordt tijdens het geselecteerde programma.
  • Controleer of het afvoerfilter schoon en niet verstopt is.
  • Als het apparaat wordt voorzien van hard water, is er mogelijk waterontharder nodig.
  • Voer een onderhoudswas op de hoogste temperatuur uit zonder dat u kleding in de machine doet. Voer het programma daarna uit met nieuw wasmiddel.

Moderne apparaten wassen op lagere temperaturen en als de machine een ouder model heeft vervangen, wordt de temperatuur ervan mogelijk niet zo hoog als bij de vorige machine.