De tijd verdwijnt van het display van de magnetron als hij uit wordt gezet

Probleem:
  • De tijd verdwijnt van het display van de magnetron als hij uit wordt gezet
  • De klok kan niet permanent worden ingeschakeld
Heeft betrekking op:
  • Magnetrons
Oplossing:

1. In nieuwe magnetrons verdwijnt circa 2-3 minuten nadat een programma is beëindigd de tijd van het display om energie te besparen.

• De tijd verschijnt weer op het display als u de magnetron inschakelt. De energiebesparingsmodus kan alleen worden uitgeschakeld als dit wordt beschreven in de gebruikershandleiding.
  • U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.