Hoe kan ik de robot stofzuiger software updaten?

Probleem:
  • Hoe kan ik de robot stofzuiger software updaten?
Heeft betrekking op:
  • Stofzuiger robot
Oplossing:
  1. De robot stofzuiger ontvangt automatisch software-updates van de smart phone-app.
  2. Het is ook mogelijk om software te updaten via een USB-aansluiting van een laptop of PC, zie onderstaande instructie
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor meer informatie.

STAP 1

Zorg ervoor dat de robot volledig is opgeladen. (De batterij is wit en knippert niet.)

STAP 2

Download het softwarebestand via de koppeling op de website en bewaar het op uw computer.

STAP 3

Verbind de robot met een micro USB kabel met uw computer. De computer herkent de robot als een USB massa-opslagapparaat. De display van de robot zal ”SUPG” tonen. (Zorg ervoor dat u een USB kabel gebruikt die niet alleen voor opladen is, maar ook voor het overdragen van data.)

STAP 4

Kopiëer het softwarebestand vanaf uw downloadlocatie naar het massa-opslagapparaat (de robot).

STAP 5

Ontkoppel de USB kabel en de upgrade zal automatisch beginnen. Als de upgrade eenmaal compleet is zal de robot opnieuw starten.

STAP 6

Plaats de robot terug op de oplaadbasis. U kunt nu de robot opnieuw besturen middels de app. In het geval dat u de update eerst heeft moeten doen voordat u de robot instelde, kunt u nu doorgaan met het configuratie proces op de smart phone-app.