Hoe installeer ik het laadstation van de robot stofzuiger?

Probleem:
  • Hoe installeer ik het laadstation van de robot stofzuiger?
Heeft betrekking op:
  • Stofzuiger Robot
Oplossing:
  1. Plaats het laadstation op de vloer tegen de wand. Sluit de adapter aan op de voedingsaansluiting op de zijkant van het laadstation. Stop de stekker in het stopcontact. Wikkel teveel aan snoer op aan de achterkant van het laadstation. Zorg ervoor dat er een leeg gebied van 0,5 m aan de zijkanten en 1,5 m voor het laadstation aanwezig is. Plaats het laadstation in het bereik van de WiFi-router.