Zeepbak van de vaatwasser gaat niet helemaal open

Probleem:
  • Zeepbak van de vaatwasser gaat niet helemaal open.
Heeft betrekking op:
  • Vaatwasser
Oplossing:
  1. Zorg ervoor dat er geen luchtverfrisser aan de bovenkorf hangt voor de zeepbak.
  2. Plaats het geen lang bestek voor de zeepbak, die de het openen van de zeepbak belemmeren.
  3. De zeepbak gaat tijdens het programma open, maar wordt door de haak aan de bovenste korf tegengehouden, dit is normaal.
  4. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak:
  • Wanneer een luchtverfrisser voor de zeepbak hangt, kan dit ervoor zorgen dat de zeepbak niet goed geopend kan worden.
  • Wanneer er bestek niet correct geplaatst is, kan dit de klep van de zeepbak blokkeren.