Hoe reinig ik de binnenkant van de vaatwasser?

Vraag:
  • Hoe reinig ik de binnenkant van de vaatwasser?
  • vrijstaande vaatwasser
  • ingebouwde vaatwasser
Oplossing:

1. Reinig het apparaat, inclusief de rubberen afdichting van de deur, met een zachte, vochtige doek

2. Gebruik minstens 2 keer per maand progamma's met een lange duur

Als u regelmatig alleen korte programma's gebruikt, kunnen er vetresten en kalkaanslag achterblijven in het apparaat.

3. Gebruik maandelijks een specifiek reinigingsproduct voor vaatwassers.

Volg de instructies op de verpakking van de producten zorgvuldig op.  Wij bevelen gespecialiseerde wasmiddelen aan die verkrijgbaar zijn in onze Webshop.