De vaatwasmachinedeur slaat dicht

Probleem:
  • De deur van de vaatwasmachine slaat dicht.
  • De deur van de vaatwasmachine sluit zichzelf - het apparaat kan niet geladen worden
Geldt voor:
  • Ingebouwde vaatwasmachines
Oplossing:

1. Het is noodzakelijk om het paneel voor de buitendeuren te installeren opdat de scharnieren correct zouden werken.

Voor meer informatie verwijst u naar de installatie-instructie die werd meegeleverd met uw apparaat.

2. Neem contact op met onze servicedienst.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, raden we aan een bezoek door een technicus aan te vragen.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, wordt u mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technicus in rekening gebracht.

Waarschuwing: We raden af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Koppel het product los en steek het pas opnieuw in wanneer u zeker weet dat het goed is om dit te doen.