De functie van de vaatwasser voor een halve lading werkt niet

Probleem:
  • De functie van de vaatwasser voor een halve lading werkt niet
  • Functie voor een halve lading kan niet worden ingeschakeld
Heeft betrekking op:
  • Ingebouwde vaatwasser
  • Vrijstaande vaatwasser
Oplossing:

1. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor uitvoerige informatie en instructies over programma's en aanvullende opties.  De toets voor halve lading is geen wasprogramma, maar een optie die samen met een programma kan worden geselecteerd.  Halve lading is niet beschikbaar voor alle programma's. Uitzonderingen zijn voorwas en het 30-minutenprogramma.