Fout i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Heeft u geprobeerd het apparaat opnieuw in te stellen?

Het opnieuw instellen van uw apparaat kan vaak snel problemen oplossen.

• Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact en steek hem er na 1 minuut weer in. Als u de machine moest verplaatsen, is het belangrijk dat u zorgt dat er geen slangen zijn verbogen of geplet en dat de kraan helemaal openstaat.
  • Schakel de vaatwasser in, selecteer een programma en start de vaatwasser.
  • Als het programma start en normaal werkt, is het probleem opgelost.

Als het apparaat het programma na de reset niet correct start:

Als u eerder een foutmelding kreeg, controleert u of dit na de reset is verdwenen.

Als het apparaat nu een andere foutmelding weergeeft, raadpleegt u de gebruikershandleiding of deze handleiding om na te gaan wat de nieuwe melding betekent.

Als het probleem met de bovenstaande suggesties niet is opgelost, moet het apparaat door een monteur worden geïnspecteerd.