De deur springt open tijdens een wasprogramma

Als het apparaat onlangs werd geïnstalleerd, is het deurpaneel/de keukendeur mogelijk te zwaar of is het apparaat mogelijk niet goed geïnstalleerd (het is belangrijk dat het apparaat waterpas staat en goed is vastgezet).

• Neem in dat geval contact op met de installateur.

Als het apparaat correct is geïnstalleerd, kan het probleem mogelijk liggen bij geblokkeerde of verstopte sproeiarmen.

• Controleer en reinig de sproeiarmen zo nodig en reinig de filters onderin het apparaat in overeenstemming met de gebruikershandleiding voordat u het apparaat weer in gebruik neemt.
  • Als de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.