De afwasmachine piept drie keer met tussenpozen

Probleem:
  • De vaatwasser piept 3 keer of de LED knippert 3 keer
Heeft betrekking op:
  • geïntegreerde vaatwasser
  • vrijstaande vaatwasser
Oplossing:

1. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de vaatwasser 3 keer piept of de LED 3 keer knippert, betekent dit dat er een lek is en dat zich water verzamelt in de onderkant van het apparaat.

Neem contact op met onze erkende servicedienst om het probleem op te lossen.

Waarschuwing: Schakel de watertoevoer naar de vaatwasser uit om overstroming te voorkomen.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een monteur u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.