De verlichting in mijn apparaat werkt niet

De lamp werkt niet meer
  • Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact en vervang de lamp volgens de beschrijving in de gebruikershandleiding.
Lichtknopje zit vast

Als uw apparaat een zichtbaar lichtknopje heeft, zal dit zich aan de binnenkant bevinden.

• Reinig het en zorg dat het vrij kan schuiven om dit probleem op te lossen.
Een of beide deuren hebben te lang opengestaan

Als de deuren te lang open worden gelaten, zal de verlichting uitgeschakeld worden.

• Sluit de deur helemaal en open hem weer om het probleem op te lossen.

Als geen van de bovenstaande adviezen het probleem oplost, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.