Droogkast toont foutcode EHO, EH0

Als de machine de foutcode EHO / EH0 toont, is er een probleem met de stroomtoevoer.

• Controleer de stroomtoevoer door een ander apparaat in hetzelfde stopcontact te stoppen en te zien of het werkt. Als het andere apparaat ook niet werkt, is er mogelijk een bekabelingsfout. Neem contact op met een lokale elektricien voor advies en richtlijnen over het herstellen van de bekabelingsproblemen.

Gebruik nooit een verlengkabel om apparaten aan te sluiten. Dit kan een kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.

Als de stroomtoevoer naar het toestel goed is, probeert u het toestel te resetten.

• Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze dan opnieuw in.
  • U bereikt hetzelfde resultaat met de veiligheidsschakelaar. Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en selecteer een programma.
  • Wanneer een foutbericht op de display verschijnt, neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.