Droogkast toont foutcode E80

Er is een probleem met de cyclusselectieknop of de software.

• Probeer het toestel te resetten. Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze dan opnieuw in.
  • U bereikt hetzelfde resultaat met de veiligheidsschakelaar. Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en selecteer een programma. Wanneer een foutbericht op de display verschijnt tijdens de cyclus, neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.