Droogkast toont foutcode E60 en verwarmt niet

Foutcode E60 wijst op een verwarmingsprobleem. Dit probleem kan veroorzaakt worden door ongepaste ventilatie in de kamer. Zorg dat er voldoende frisse lucht in de kamer is en dat het toestel niet is ingebouwd.

Dit probleem kan ook veroorzaakt worden door een vuile condensator of vuile pluisfilters. Zorg dat ze schoon zijn. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor het reinigen en onderhoud van uw apparaat in topvorm.

Wanneer een foutbericht nog steeds op de display verschijnt, neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.