De wasverzachter stroomt onmiddellijk naar beneden in de trommel van de wasdroogcombinatie

Oorzaak

• Te veel wasverzachter in het compartiment doen
  • De zeeplade te hard dichtdrukken
  • Vuil/resten in het zeepbakje

Oplossing

• Volg de instructies van de gebruikershandleiding om te vermijden dat het compartiment te veel gevuld wordt
  • Sluit voorzichtig de zeeplade aan het begin van elke programma
  • Sluit het zeepbakje zoals aangegeven in de gebruikershandleiding

De wasverzachter zal van de zeeplade in de trommel worden overgeheveld. Deze kanalen kunnen verstopt zijn. Om deze te ontstoppen, dient u de kanalen door te spoelen en ze proper te maken met lauw water en een borstel.

Wanneer de zeeplade wordt geopend aan het begin van een cyclus, stroomt de wasverzachter rechtstreeks in de trommel terwijl het water opvult. Dit kan pas na de tweede keer gecontroleerd worden wanneer het water opvult. Tot dit punt moet de wasverzachter daar zijn.

Het maximumniveau van wasverzachter wordt aangeduid op het deksel.