De deur van de wasdroogcombinatie opent in het midden van een cyclus

De deur kan normaal geopend worden aan het begin van een programma, nadat u de machine op PAUZE heeft gezet, op voorwaarde dat de volgende voorwaarden zijn voldaan:

• de machine staat niet in de verwarmings- of droogfase hoger dan 55°C;

• het waterniveau is niet hoog;

• de trommel draait niet.

Als de deur geopend kan worden wanneer de wasmachine zich niet langer vult met water tijdens de was- of centrifugecyclus, dient u de machine onmiddellijk uit het stopcontact te halen en contact op te nemen met een geaggregeerde hersteldienst. U mag het apparaat niet meer gebruiken totdat het probleem is opgelost.