Ik heb de batterijen verwijderd en wanneer ik de robot opnieuw start, zie ik een cirkelvormige beweging op het scherm. Is dit normaal?

Ja, dat is normaal. Als u de batterijen verwijderd, 30 seconden wacht en dan de robot opnieuw start, krijgt u de "slangbeweging" (d.w.z. segmenten die in een cirkelvormige volgorde oplichten). Blijft dit echter in beeld, neem dan a.u.b contact op met het consumentenservicecenter van Electrolux. De contactgegevens zijn te vinden op de website, in het servicehoofdstuk of op uw mobiele app.