Vaatwasmachine toont foutbericht i40, i43 of i44

Probleem:
  • Vaatwasmachine toont foutbericht i40, i43 of i44.
Geldt voor:
  • ingebouwde vaatwasmachine
  • losstaande vaatwasmachine
Oplossing:

1. Controleer of de filters schoon zijn

Vuile filters vertragen de waterstroom, wat tot onbevredigende vaatwasresultaten kan leiden. U dient deze regelmatig te controleren en schoon te maken.

In de gebruikershandleiding vindt u meer informatie over reiniging en onderhoud. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

2. Reset uw apparaat

• Haal de afwasmachine gedurende 1 minuut uit het stopcontact en steek het opnieuw in.
  • U kunt de stroom ook uitschakelen met behulp van de zekeringen op het paneel/stroomschakelaar.
  • Als u de machine uit de nis heeft gehaald en deze vervolgens opnieuw op zijn plaats heeft geduwd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de slangen niet gebogen of gekneld zitten en dat de kraan volledig open staat.
  • Schakel de vaatwasmachine in, selecteer een geschikte cyclus en start deze.
  • Als de cyclus start en normaal functioneert, is het probleem opgelost.

3. Controleer of het apparaat hetzelfde foutbericht opnieuw weergeeft of dat het gewijzigd is

Wanneer het apparaat een ander foutcode weergeeft, controleert u de code in de gebruikershandleiding voor hulp bij het oplossen van het probleem.

4. Neem contact op met onze servicedienst.

Wanneer het bovenstaande advies het probleem niet oplost, bevelen we aan om een bezoek aan te vragen van een technicus

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, wordt u mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technicus in rekening gebracht.

Waarschuwing: We raden af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Koppel het product los en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.