Fout i5E

U kunt dit probleem oplossen door het toestel te resetten.
  • Haal de afwasmachine gedurende 1 minuut uit het stopcontact en steek het opnieuw in.
  • U kunt de stroom ook uitschakelen met behulp van de zekeringen op het paneel/stroomschakelaar. Indien u de machine naar buiten getrokken heeft en opnieuw op zijn plaats heeft geduwd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de buizen niet gebogen of gekneld is en dat de kraan volledig open staat.
  • Schakel de afwasmachine in, selecteer een geschikte cyclus en start deze.
  • Wanneer de cyclus start en normaal draait, werd het probleem opgelost.
Als het toestel de cyclus niet correct start na het resetten:
  • Bepaal of de foutcode dezelfde is. Indien dit niet zo is, raadpleegt u de gebruikershandleiding met betrekking tot de nieuwe code.
  • Wanneer de oorspronkelijke foutcode verder verschijnt, dient u contact op te nemen met een geaggregeerde hersteldienst om dit probleem op te lossen.