Fout iC0 / iCo

Probleem:
  • Vaatwasser geeft foutmelding iC0, iCo, iC1, iC2 of iC3 weer
Heeft betrekking op:
  • geïntegreerde vaatwasser
  • vrijstaande vaatwasser
Oplossing:

1. Reset uw apparaat

Haal de stekker voor de vaatwasser uit het stopcontact, wacht 1 minuut en sluit hem weer aan.
U kunt de stroom ook uitschakelen met behulp van de zekeringen/schakelaars in de groepenkast.
Als u de machine hebt verplaatst en vervolgens weer in de juiste positie hebt geduwd, is het belangrijk ervoor te zorgen dat geen enkele slang is geknikt of geplet en dat de kraan volledig open is.
Schakel de vaatwasser in, selecteer een geschikt programma en start deze.
Als het programma start en normaal werkt, is het probleem opgelost.
2. Controleer of het apparaat weer dezelfde foutmelding geeft of dat de melding is gewijzigd

Als het apparaat een andere foutmelding geeft, controleer dan deze foutmelding in de gebruikershandleiding voor hulp bij het oplossen van het probleem. (U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.)

3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een monteur u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.