Fout i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Hebt u het toestel proberen resetten?

Een reset van uw apparaat kan vaak snel uw problemen oplossen.

• Haal de afwasmachine gedurende 1 minuut uit het stopcontact en steek het opnieuw in. Als u de machine moet verplaatsen, is het belangrijk dat de buizen niet verbogen worden of gekneld raken, en dat de kraan volledig open staat.
  • Schakel de afwasmachine in, selecteer een programma en start het.
  • Wanneer het programma start en normaal draait, werd het probleem opgelost.

Als het toestel het programma niet correct start na het resetten

Als u een foutbericht heeft gezien voordat u uw afwasmachine reset, dient u te controleren of deze gewijzigd is na het resetten van het toestel.

Als het toestel nu een andere foutcode toont, dient de gebruikershandleiding of deze gids te raadplegen om de nieuwe code te controleren.

Als de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, moet het toestel gecontroleerd worden door een technieker.