Gebruik van multi-tabletten

Wanneer u multi-tabletten gebruikt, is het mogelijk noodzakelijk om de zoutverdeler en het glansspoelmiddel te vullen naargelang de waterhardheid. In gebieden met hard water, worden zout en glansspoelmiddel nog steeds aanbevolen voor de beste vaatwasresultaten.

• Pas de waterhardheid elektronisch aan tot niveau 1. Op dit niveau, gaat de indicator (zout toevoegen) niet branden op het bedieningspaneel.
  • Schakel de multi-tabletfunctie in door op de relevante knop te drukken.
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding voor gedetailleerde informatie.

De multi-tabletfunctie moet worden ingeschakeld nadat u een cyclus selecteert en wordt niet opgeslagen in het geheugen.

• Schakel de multi-tabletfunctie in voor elke cyclus.
  • Als de droogcyclus slechte resultaten produceert dient u het glansspoelmiddel te vullen en het niveau van waterhardheid in te stellen op 1 of 2.