Vaatteet ovat liian rypistyneet kuivausrummussa kuivaamisen jälkeen

Ongelma
  • Vaatteet ovat liian rypistyneet kuivausrummussa kuivaamisen jälkeen
  • Kuivausrumpu kuumenee liikaa
Koskee seuraavaa
  • Ilmatuuletettu kuivausrumpu
  • Kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu
Ratkaisu

1. Valitse sopiva kuivausohjelma.

Käytä ajoitettua ohjelmaa, älä kuivaa liian kauan.

Tarkista käyttöoppaasta lisätietoja erityyppisen pyykin kuivausajoista.

Voit ladata käyttöohjeen täältä.

2. Poista pyykki heti ohjelman loputtua.

Pidennä tarvittaessa rypistyksen suojausvaihetta tai käytä aloitusaikaviivettä (jos käytettävissä).

HUOMIO: Villa- ja peitto-ohjelmilla ei ole rypistyksenestosuojausta.

3. Älä ylitä Ohjelmat-luvussa annettua tai näytössä näkyvää maksimitäyttömäärää.