Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E50

Ongelma

Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti E50. Ilmoittaa moottori- tai ohjelmistoviasta.

Koskee seuraavaa

• Ilmatuuletettu kuivausrumpu
  • Kondensoiva kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Nollaa laite uudelleen

Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin (sama tulos voidaan saavuttaa turvakytkimellä).
Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se toimintaan ja valitse ohjelma.
2. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa.

HUOMIO: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.

Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.