Kuivaavan pesukoneen näytössä näkyy virheviesti E90, E91, E92, E93 tai E94

Ongelma

Kuivaavan pesukoneen näytössä näkyy virheviesti E90, E91, E92, E93 tai E94. Ilmoittaa elektronisten osien konfigurointi- ja tiedonsiirto-ongelmista.

Koskee seuraavaa:

• Vapaasti seisova kuivaava pesukone
  • Integroitu kuivaava pesukone
Ratkaisu

1. Nollaa laite uudelleen

Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja liitä se sen jälkeen uudelleen.

2. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa.

HUOMIO: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.

Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.