Pesukoneen näytössä näkyy virhekoodi E90, E91, E92, E93 tai E94

Virhekoodit E90, E91, E92, E93 ja E94 (tai mikä tahansa koodi, jonka alussa on E9) viittaavat elektronisten osien määritys-/tiedonsiirtovirheisiin.

• Kokeile laitteen nollaamista. Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja liitä se sen jälkeen uudelleen.
  • Jos virheviesti tulee edelleen näkyviin näyttöön, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.