Pesuohjelman kesto muuttuu näytössä

Pesukone laskee ja näyttää arvioidun keston täyttömäärän ja pyykkien tyypin mukaan. Näytössä näkyvä pesuohjelman kesto voi laskea tai kasvaa, kun kone on arvioinut pyykin määrän ohjelman alkamisen jälkeen.

• Pesuohjelman aikaa voidaan lyhentää ajansäästötoiminnolla. Katso yksityiskohtaiset ohjeet ohjekirjasta.
  • Epätasapainossa oleva täyttömäärä pidentää ohjelman kestoa. Tämä on normaalia pesukoneissa
  • Pesuohjelman kesto voi muuttua, jos pyykin tyyppiä vaihdetaan.
  • Ohjelman keston asteittainen pidennys vähentää energiankulutusta. Optimoitu lämmitysvaihe säästää energiaa, kun taas pitempi kesto takaa samat pesutulokset (erityisesti normaalilikaisen pyykin kohdalla).
  • Jos pesukoneessa on painoanturi, kone on tärkeää kytkeä ensin toimintaan, minkä jälkeen voit valita ohjelman ennen pyykkien asettamista koneeseen. Painoanturi toimii tällöin virheettömästi.