Pesuohjelma on liian lyhyt

• Pesukone laskee ja näyttää arvioidun keston täyttömäärän mukaan.
  • Pesuohjelman kestoa voidaan lyhentää huomattavasti pienentämällä täyttömäärää tai vaihtamalla pyykin tyyppiä. Jos kone täytetään märillä pyykeillä esimerkiksi esiliotuksen jälkeen, se voi myös vaikuttaa pesuohjelman kestoon.
  • Pyykit voivat joskus olla epätasapainossa ja pesuohjelma ohittaa linkousohjelman laitteen vaurioitumisen välttämiseksi. Liian suuri täyttömäärä tai yksi raskas tekstiilikappale voi luoda pesukoneeseen epätasapainon linkouksen aikana.
  • Jos kyseessä ei ole mikään yllä kuvatuista tilanteista, ongelma voidaan ratkaista nollaamalla kone. Irrota kone tällöin sähköverkosta, odota 30 sekuntia ja kytke se sen jälkeen takaisin sähköverkkoon.