Liesituuletin ei käynnisty

Jos LED-merkkivalot/valot eivät toimi, tarkista ensin virransyöttö. Ongelma voi olla pistokkeessa, pistorasiassa tai virtalähteessä.

Jos liesituuletin on liitetty pistorasiaan, kokeile pienen laitteen (esim. lamppu tai vedenkeitin) liittämistä samaan pistorasiaan sen virheettömän toiminnan tarkistamiseksi. Jos laite ei toimi, ongelma voi olla pistorasian sähköjärjestelmässä. Tarkista suojakytkin tai sulakkeet.

Jos virransyöttöjärjestelmä toimii, nollaa se katkaisemalla virransyöttö tai irrottamalla pistoke pistorasiasta. Odota sen jälkeen 30 sekuntia ja aseta pistoke takaisin pistorasiaan tai palauta liesituulettimen virransyöttö.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.