SenseBoil-merkkivalot vilkkuvat induktiotasolla

Ongelma:
  • SenseBoil®-merkkivalot vilkkuvat
  • SenseBoil®-toiminto ei toimi
  • SenseBoil®-toimintoa ei voi aktivoida
  • SenseBoil®-toiminnon käyttö.
Koskee seuraavia:
  • induktiokeittotasot, joissa on SenseBoil®-toiminto
Ratkaisu:

1. Varmista, että keittotason pinta on kuiva.

2. Päätä käynnissä oleva ruoanvalmistus tai valitse vapaa keittoalue, jossa ei ole jälkilämpöä.

Jos kaikki keittoalueet ovat jo käytössä tai niissä kaikissa on jälkilämpöä, keittotasosta kuuluu äänimerkki, SenseBoil®-merkkivalot vilkkuvat ja toiminto ei käynnisty.

3. Valitse keittoalue 5 sekunnin kuluessa SenseBoil®-toiminnon aktivoinnista.

4. Jos edellä mainitut ohjeet eivät toimi, tarkista ja muuta keittotason virranrajoituksen asetuksia.

Katso ohjeet laitteen mukana toimitetusta käyttöohjeesta.

HUOMAUTUS: Varmista, että valittu teho sopii talon asennussulakkeeseen. Teknistä apua suositellaan.