Keittotason näytössä näkyy virhekoodi E3/E311/E312/E313

Ongelma:
  • Induktiokeittotason näytössä näkyy virhekoodi E3 / E311 / E312 / E313.
Koskee seuraavia:
  • kalusteeseen asennettu induktiokeittotaso
  • induktiokeittotasolla varustettu vapaasti seisova liesi
Ratkaisu:

1. Ota yhteyttä laitteen asentaneeseen ammattitaitoiseen sähköasentajaan.

2. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.

Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, huoltoteknikkoa on suositeltavaa pyytää käymään.

Syy:
  • Virhekoodi E3 / E311 / E312 / E313 tarkoittaa, että laite on kytketty 400 V:iin.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.