Voidaanko robotti jättää aina laturiin kytketyksi, kun sitä ei käytetä?

Akun käyttöiän ja suorituskyvyn säilyttämiseksi (lataustelakka kytkettynä pistorasiaan):
  1. Varmista, että robotti on aina lataustelakassa kun sitä ei käytetä.
  2. Lataa robotti mahdollisimman pian kunkin imurointikerran jälkeen. Jos laite on lataamatta liian pitkään, se voi vaikuttaa akkuihin.
  3. Jos robottia ei käynnistetä lataustelakasta, se palaa alkusijaintiinsa imuroinnin jälkeen.