Miten astianpesukone puhdistetaan sisäpuolelta?

Kysymys:
  • Miten astianpesukone puhdistetaan sisäpuolelta?
  • vapaasti seisova astianpesukone
  • kalusteeseen asennettu astianpesukone
Ratkaisu:

1. Puhdista laite, oven kumitiiviste mukaan lukien, pehmeällä ja kostealla liinalla

2. Suosittelemme pitkän ohjelman valitsemista vähintään 2 kertaa kuukaudessa

Jos käytät säännöllisesti vain lyhyitä ohjelmia, laitteeseen voi jäädä rasva- ja kalkkijäämiä.

3. Käytä astianpesukoneille tarkoitettuja puhdistusaineita kuukausittain.

Noudata tarkoin tuotepakkauksissa olevia ohjeita.

Suosittelemme erikoispesuaineita, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme.