Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti i40, i43 tai i44

Ongelma:
  • Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti i40, i43 tai i44.
Koskee seuraavaa:
  • kalusteeseen asennettu astianpesukone
  • vapaasti seisova astianpesukone
Ratkaisu:

1. Tarkista, että sihdit ovat puhtaat.

• Likaiset sihdit hidastavat vedenvirtausta, jolloin pesutulokset ovat heikommat.
  • Tarkista ja puhdista ne säännöllisesti.
  • Lisätietoa puhdistuksesta ja ylläpidosta on saatavilla laitteen ohjekirjasta.
  • Voit ladata käyttöohjeen täältä.

2. Laitteen nollaaminen

• Irrota astianpesukoneen pistoke pistorasiasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan.
  • Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeilla / virtakytkimellä.
  • Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

3. Tarkista, näkyykö laitteessa uudelleen sama virheviesti vai onko se muuttunut

• Jos laitteessa näkyy eri virhekoodi, tarkista koodi käyttöohjeesta ongelman vianmäärityksen helpottamiseksi.
  • Voit ladata käyttöohjeet täältä.

4. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, on suositeltavaa että huoltoteknikko tarkistaa laitteen

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.