Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti i40, i43 tai i44

Ongelma

Astianpesukoneen näytössä näkyy virheviesti i40, i43 tai i44.

Koskee seuraavaa:

• kalusteeseen asennettu astianpesukone
  • vapaasti seisova astianpesukone
Ratkaisu

1. Tarkista, että sihdit ovat puhtaat.

Likaiset sihdit hidastavat vedenvirtausta, jolloin pesutulokset ovat heikommat. Tarkista ja puhdista ne säännöllisesti.

Lisätietoa puhdistuksesta ja ylläpidosta on saatavilla laitteen ohjekirjasta. Voit ladata käyttöohjeen täältä.

2. Laitteen nollaaminen

Irrota astianpesukoneen pistoke pistorasiasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan.
Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeilla / virtakytkimellä.
Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.
3. Tarkista, näkyykö laitteessa uudelleen sama virheviesti vai onko se muuttunut

Jos laitteessa näkyy eri virhekoodi, tarkista koodi käyttöohjeesta ongelman vianmäärityksen helpottamiseksi. (Voit ladata käyttöohjeet täältä).

4. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, on suositeltavaa että huoltoteknikko tarkistaa laitteen

HUOMIO: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.