Astianpesukoneen äänimerkki kuuluu 3 kertaa tai LED vilkkuu 3 kertaa

Ongelma:
  • Astianpesukoneen äänimerkki kuuluu 3 kertaa tai LED vilkkuu 3 kertaa
Koskee seuraavaa:
  • kalusteeseen asennettu astianpesukone
  • vapaasti seisova astianpesukone
Ratkaisu:

1. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

• Jos astianpesukone antaa merkkiäänen 3 kertaa tai LED vilkkuu 3 kertaa, se ilmoittaa vuodosta ja laitteen pohjaan kertyneestä vedestä.
  • Korjaa ongelma ottamalla yhteyttä valtuutettuun huoltoon.

Varoitus: Katkaise astianpesukoneen vedensyöttö vesivahingon välttämiseksi.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.